Rubbastuff Pacmat – Η ΜΟΝΗ κουβέρτα για πικνίκ που θα χρειαστείτε ποτέ

3
Rubbastuff Pacmat – Η ΜΟΝΗ κουβέρτα για πικνίκ που θα χρειαστείτε ποτέ

Σάντουιτς και ποικιλία από αλμυρά σνακ; Ελεγχος. Λιχουδιές Σαββατοκύριακου πασπαλισμένες με ζάχαρη; Ελεγχος. Μια φιάλη ζεστό τσάι ή σοκολάτα; Ελεγχος. Ένα εκπληκτικό φυσικό τοπίο για να απολαύσετε τη θέα; Ελεγχος. Ας το παραδεχτούμε, αυτό έχει τα φόντα για ένα πολύ καλό πικνίκ. Ωστόσο, μας λείπει ένα βασικό συστατικό: μια κουβέρτα για πικνίκ. Λοιπόν, διατρέχετε τον κίνδυνο να ακούγεται σαν διαφήμιση τροφίμων M&S, αυτή δεν είναι απλώς μια κουβέρτα για πικνίκ… είναι μια Rubbastuff Pacmat!

Δεν είναι τεράστιο μυστικό ότι ΑΓΑΠΟΥΜΕ ένα καλό πικνίκ. Για εμάς, τα πικνίκ είναι αναπόσπαστο μέρος κάθε οικογενειακής μας περιπέτειας. Ωστόσο, δεν τα θεωρούμε απλώς μια ευκαιρία να ανεφοδιαστούν με καύσιμα για να μπορέσουμε να καλύψουμε περισσότερα μίλια. Ω, όχι, τα πικνίκ είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό μαγείρεμα οπουδήποτε φαγητού.

Αρχικά, χρησιμοποιούμε πικνίκ για να παρακινήσουμε τα δύο νήπια μας. Προσπαθούμε να περιορίσουμε τις γλυκές λιχουδιές τους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, έτσι ώστε τα Σαββατοκύριακα να αντιπροσωπεύουν μια ανταμοιβή δωρεάν για όλους. Ανάμεσα στα αυγά και το νερό, είναι σοκολατένια κέικ Barney Bear, πατατάκια και Jelly Babies. Τα παιδιά το περιμένουν αυτό. Είναι το μικρό μας τελετουργικό του Σαββατοκύριακου. Βλέπετε, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, με τη δουλειά, το σχολείο, το νηπιαγωγείο και όλα τα ενδιάμεσα, ο χρόνος είναι ένα σπάνιο εμπόρευμα. Όταν το Σαββατοκύριακο επιτέλους περιστρέφεται, μας αρέσει να το αξιοποιούμε στο έπακρο. Κατά συνέπεια, τα πικνίκ, για εμάς, αντιπροσωπεύουν μια ευκαιρία να καθίσουμε και να μιλήσουμε χωρίς ψηφιακές περισπασμούς. Μας επιτρέπουν να παίζουμε και να παλεύουμε, να τρέχουμε στα ποτάμια και να κολυμπάμε στον ήλιο. Μας δίνουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουμε και να περάσουμε λίγο πολύτιμο χρόνο κολλώντας σαν οικογένεια.

Αυτό που μάθαμε εδώ και πολλά χρόνια πικνίκ είναι ότι υπάρχουν κουβέρτες για πικνίκ και κουβέρτες για πικνίκ. Έχουμε χρησιμοποιήσει παραδοσιακές κουβέρτες που απορροφούν τη βροχή και κάθε διαρροή που είναι γνωστό στην ανθρωπότητα και στη συνέχεια απαιτούν ένα σακίδιο 65 λίτρων για να τις μεταφέρει μέσα. Φτηνές, ελαφριές κουβέρτες με πλάτη αφρού που συσκευάζονται πολύ μικρότερες και είναι πολύ ευχάριστες για μεταφορά έχουν επίσης πειραματιστεί με…μέχρι αναπόφευκτα να πέσουν σε κομμάτια μέχρι να βγάλετε το γλυκό σας. Ξέρω ότι ακούγομαι φασαριόζος, αλλά όταν όλα τα άλλα –η θέα, οι άνθρωποι με τους οποίους τη μοιράζεσαι, τα νόστιμα σάντουιτς της γυναίκας σου– είναι τέλεια, γιατί να θέλεις να ασχοληθείς με αυτό που ενώνει όλα αυτά τα πράγματα μεταξύ τους; Κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζω τη μοναδική κουβέρτα για πικνίκ που θα χρησιμοποιήσουμε ξανά, το Rubbastuff Pacmat.

Pacmat

Πρώτον, όταν έχω την ευχαρίστηση να κουβαλάω τον περισσότερο εξοπλισμό μας σε μια πεζοπορία, θέλω εξοπλισμό που είναι ελαφρύ. Με βάρος λιγότερο από 500 γραμμάρια, το Pacmat σημειώνει αυτό το πλαίσιο. Για να το θέσουμε σε μια προοπτική, αυτή είναι μια οικογενειακή κουβέρτα με διαστάσεις 140 cm επί 140 cm, επομένως είναι αρκετά μεγάλη. Το κρίσιμο, ωστόσο, είναι ότι δεν θέλω να πάρει βάρος όταν ο δεύτερος παλαιστής μας με κουβέρτες για πικνίκ με τα μικρά πόδια χτυπήσει το πρώτο του ποτό. Ευτυχώς, το Pacmat ρίχνει όμορφα υγρά. Κατασκευασμένο από τεχνικό πολυεστέρα μικροϊνών, δεν χρειάζεται να ανησυχώ για διαρροές, βροχή ή λεκέδες σε αυτό το κακό αγόρι.

Pacmat

Το να είμαι ελαφρύς είναι καλό και καλό, αλλά αν εξακολουθεί να απαιτεί τεράστιο χώρο στο σακίδιο πλάτης μου, πάλι δεν θα λειτουργήσει για μένα. Ως αποτέλεσμα, το γεγονός ότι σφίγγει στα 15 εκατοστά επί 12 εκατοστά στο δικό του σάκο αντικειμένων είναι υπέροχο. Τώρα απλώς πετιέται αυτόματα στο σακίδιο ή στο σακίδιο. Δεν είναι κάτι που στέκομαι εκεί και σκέφτομαι αν έχουμε χώρο να το πάρουμε ή όχι. Τέλειο μέχρι στιγμής, είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε.

Τώρα, εμείς ως οικογένεια δεν είμαστε αντίθετοι με τις κακές καιρικές συνθήκες. Μακριά από αυτό. Στην πραγματικότητα, κάνουμε κυριολεκτικά πικνίκ όλο το χρόνο και σίγουρα θα σας παροτρύνω όλους να μην το βλέπετε απλώς ως μια καλοκαιρινή ή καλό καιρό. Ωστόσο, όταν καθόμαστε, είτε για 15 λεπτά είτε για 2 ώρες, δεν θέλουμε να καθόμαστε σε βρεγμένα, βαλτώδη δάπεδα. Συνειδητοποιώ πλήρως ότι έχουμε φορέσει τον εξωτερικό εξοπλισμό μας, έτοιμο να μας προστατεύσει από την υγρασία και το κρύο, αλλά, για να κρατήσουμε τα πικνίκ μας ως πολύτιμο χόμπι, μια αδιάβροχη κουβέρτα κάνει τη διαφορά. Το γεγονός ότι είναι κατασκευασμένο από νάιλον ripstop σημαίνει επίσης ότι δεν θα αρχίσει να θρυμματίζεται το λεπτό που θα το βάλετε σε πέτρες ή χαλίκι, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες μας. Κατά συνέπεια, το σκληρό, αδιάβροχο κάτω μέρος του Pacmat είναι στην ευχάριστη θέση να τοποθετηθεί οπουδήποτε και παντού.

Pacmat

Τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, έρχονται σε μια σειρά από funky σχέδια. Τώρα, όταν είμαι σε εξωτερικό χώρο, δεν με ενοχλεί καθόλου η εμφάνισή μου ή αυτή του εξοπλισμού μου. Αν είναι λειτουργικό και κάνει τη δουλειά του, τότε υπέροχο. Ωστόσο, αυτό το Pacmat και ο σχεδιασμός του είναι λειτουργικοί καθώς είναι ένας τεράστιος πίνακας φιδιών και σκαλών. Απλώς ρίξτε ένα ζάρι στην τσέπη σας, επιλέξτε ένα κουπόνι εξωτερικού χώρου για να μετακινηθείτε στον πίνακα, όπως ένα ραβδί, βότσαλο ή κοχύλι και απολαύστε το μεσημεριανό σας σε ένα οικογενειακό παιχνίδι. Λαμπρός! Ως Πρωταθλητής Ordnance Survey GetOutside, το μόνο που μένει να κάνω είναι να πάρω στον εαυτό μου μια από τις κουβέρτες χαρτών του λειτουργικού συστήματος.

Pacmat

Τιμή: 39 £

Διαθέσιμο από: https://rubbastuff.com/

Ακολουθήστε μας στα social media:

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply