Τα καλύτερα παιδικά βιβλία για την Ημέρα της Γης κάθε μέρα

0

Θέλω η Ημέρα της Γης να είναι περισσότερες από μία μέρες του χρόνου. Προσπαθώ να βγάζω βιβλία για την Ημέρα της Γης κάθε μέρα όλο το χρόνο. Εδώ είναι μερικά υπέροχα βιβλία που βοηθούν τα παιδιά να εκτιμούν και να βοηθούν τον πλανήτη μας καθημερινά.

The Best Earth Day Every Day Books for Kids

Αποκάλυψη: Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών (χωρίς κόστος για εσάς).

Απλώς επιλέξτε βιβλία με βάση την ηλικία του παιδιού σας και το τι πιστεύετε ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του παιδιού σας. Σας συνιστώ να ελέγξετε τη λειτουργία “Look Inside the Book” στο Amazon και να διαβάσετε κριτικές εκεί. Ένα άλλο μέρος για να μάθετε για ένα βιβλίο είναι YouTube. Μπορείτε συνήθως να δείτε ολόκληρο το βιβλίο εκεί. Εάν ζείτε εκτός των ΗΠΑ, φροντίστε να το ελέγξετε Βιβλιοθήκη για εξαιρετικές τιμές και δωρεάν παράδοση σε όλο τον κόσμο.

Τα φιλικά προς το Montessori βιβλία χρησιμοποιούν φωτογραφίες ή ρεαλιστικές εικονογραφήσεις. Δεν έχουν ζώα που μιλάνε ή πολλή φαντασία. Αλλά πολλά βιβλία που έχουν φαντασία και ζώα που μιλάνε είναι υπέροχα βιβλία και μου αρέσει να τα μοιράζομαι με παιδιά που κατανοούν τη διαφορά μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας.

Συνήθως έχω την πλειονότητα των βιβλίων που είναι φιλικά προς τον Μοντεσσόρι για ένα θέμα, αλλά συμπεριλαμβάνω μια ποικιλία βιβλίων που μπορεί να μην είναι βιβλία σε στυλ Μοντεσσόρι αλλά είναι απλά πολύ διασκεδαστικά ή είναι κλασικά βιβλία που θεωρώ σημαντικό μέρος του πολιτιστικού γραμματισμού. Για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας, περίπου τα ¾ των βιβλίων που χρησιμοποιώ είναι συνήθως φιλικά προς το Μοντεσσόρι.

Αγαπημένα παιδικά βιβλία για την Ημέρα της Γης κάθε μέρα

Εδώ παρουσιάζω βιβλία που βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν την εκτίμηση για τον πλανήτη μας, καθώς και βιβλία που δίνουν έμφαση στη μείωση, την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση.

Εδώ είναι ένα διασκεδαστικός κύλινδρος Instagram με τα καθημερινά μας βιβλία για την Ημέρα της Γης.

Βιβλία για την Ημέρα της Γης κάθε μέρα

Βιβλία για την Ημέρα της Γης κάθε μέρα

Επάνω ράφι προβολής προς τα εμπρός:

2ο ράφι:

3ο ράφι:

4ο ράφι:

Κάτω ράφι

10 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε, να επαναχρησιμοποιήσετε και να ανακυκλώσετε είναι άλλο ένα βιβλίο που μας άρεσε.

Τα εγγόνια μου λατρεύουν τη σειρά Ninja Life Hacks! Earth Ninja ήταν σε ένα καλάθι βιβλίων με τα άλλα βιβλία μας Ninja, οπότε ξέχασα να το βάλω στη βιβλιοθήκη για το βίντεο. Αλλά είναι ένα αγαπημένο βιβλίο για την Ημέρα της Γης κάθε μέρα!

Μπορείτε επίσης να δείτε πολλά Τα βιβλία για την Ημέρα της Γης όπως δημοσιεύονται εδώ.

Ημέρα της Γης (Κάθε Μέρα) Δραστηριότητες και πόροι

Για περισσότερες δραστηριότητες και πόρους για την Ημέρα της Γης, εδώ είναι όλες οι αναρτήσεις μου για την Ημέρα της Γης

Δωρεάν μείωση, επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση εκτυπώσιμων και δραστηριοτήτων για μια μονάδα ημέρας γης εμπνευσμένη από το Μοντεσσόρι

Δωρεάν υλικά Montessori Online

Χάρη στην Karen Tyler από το KHT Montessori, δίνω πάντα δωρεάν το υπέροχο άλμπουμ γεωγραφίας Montessori σε στυλ AMS της Karen (ιδανικό για την ανάπτυξη της εκτίμησης της γης) σε οποιονδήποτε εγγραφεί στη λίστα αλληλογραφίας μου. Έχω επίσης συνδέσμους με πολλά άλλα εξαιρετικά δωρεάν υλικά Montessori: Δωρεάν υλικά Montessori Online.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο Living Montessori Now και λάβετε μηνιαίες δωρεάν συνδρομητές

Επίσης, έχω ένα δωρεάν βιβλιοθήκη συνδρομητών με ένα αποκλειστικό δωρεάν εκτυπώσιμο πακέτο εμπνευσμένο από τη Μοντεσσόρι για τους συνδρομητές email μου κάθε μήνα. Μάθετε περισσότερα εδώ: Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο Living Montessori Now και λάβετε μηνιαία δωρεάν συνδρομητές.

Deb - Υπογραφή

Μάθετε περισσότερα για το eBook μου Μοντεσσόρι στο σπίτι ή στο σχολείο: Πώς να. Διδάξτε τη Χάρη και την Ευγένεια!

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε το Living Montessori Now, καλώς ήρθατε! Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ελάτε μαζί μας στο δικό μας Σελίδα στο Facebook Living Montessori Now όπου θα βρείτε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο της ημέρας και πολλή έμπνευση και ιδέες για ανατροφή και διδασκαλία! Και σε παρακαλώ ακολουθήστε με Ίνσταγκραμ, Pinterest (πολλοί πίνακες Montessori, διακοπών και θεμάτων) και YouTube. Όσο είστε εδώ, ελέγξτε το Κατάστημα Living Montessori Now.

Και μην ξεχνάτε έναν από τους καλύτερους τρόπους για να με ακολουθήσετε με την εγγραφή σας στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου. Θα λάβετε μερικά απίθανα δωρεάν στη διαδικασία!

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply