Λουλούδι Pounding Craft + Wildflower Nature Study

0
Λουλούδι Pounding Craft + Wildflower Nature Study

Είναι η εποχή των αγριολούλουδων εδώ στο Κολοράντο – η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου για πεζοπορία στα βουνά που περιβάλλονται από χρώματα! Την περασμένη εβδομάδα πήγαμε σε ένα από τα αγαπημένα μας σημεία και μαζέψαμε το πιο υπέροχο μπουκέτο, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα αγαπημένα μου: κουδούνια, λάρξπουν, ινδικό πινέλο, κρίνα και γεράνια.

Έχω ήδη πιέσει αυτές τις ομορφιές για ένα ειδικό έργο – αλλά περισσότερα για αυτό αργότερα!

Μαθαίνοντας για τα αγριολούλουδα

Ο καλύτερος τρόπος, κατά τη γνώμη μου, για να μάθετε για τα αγριολούλουδα είναι να τα δείτε και να τα μελετήσετε στην «πραγματική ζωή»! Βγείτε για μια βόλτα στη φύση ή μια πεζοπορία ή ακόμα και σταματήστε στην άκρη του δρόμου για να δείτε τι αγριολούλουδα ξεπροβάλλουν χρόνο με το χρόνο στην περιοχή σας. Σημειώστε ποια φυτρώνουν κοντά στο νερό, σε ένα ηλιόλουστο χωράφι, κατά μήκος των δρόμων, στο δάσος.

Ζητήστε από τα παιδιά σας να καταγράψουν τα αγριολούλουδα που παρατηρούν στα ημερολόγια της φύσης τους και να φέρουν μερικά στο σπίτι για δραστηριότητες (Θυμηθείτε να συλλέγετε με φειδώ! Τα αγριολούλουδα είναι σημαντικό μέρος του οικοσυστήματος – παρέχουν τροφή για τα ζώα, νέκταρ για τις μέλισσες και τις πεταλούδες και τους επιτρέπουν να το go to seed θα εξασφαλίσει πολλά ακόμα χρόνια ομορφιάς.)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλά, δεμένα σημειωματάρια για ημερολόγιο στη φύση ή δείτε αυτές τις σελίδες ημερολογίου αγριολούλουδων που περιλαμβάνονται στο Summer Journal (μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό εδώ).

Εύκολη Δραστηριότητα σφυροκόπησης λουλουδιών

Αυτό είναι διασκεδαστικό! Χρησιμοποιήσαμε λίγο ανακυκλωμένο βαμβακερό ύφασμα το οποίο θα μετατραπεί σε χριστουγεννιάτικα δώρα αργότερα (τσάντες ή θήκες με φερμουάρ, ίσως;), αλλά μπορείτε να το κάνετε και χρησιμοποιώντας χαρτί.

  • Συλλέξτε αγριολούλουδα, φύλλα και/ή οποιαδήποτε λουλούδια από τον κήπο σας – οι πανσέδες, οι πετούνιες, τα τριαντάφυλλα και τα γεράνια λειτουργούν ιδιαίτερα καλά
  • Τοποθετήστε τα λουλούδια σας με την όψη προς τα κάτω σε ύφασμα ή χαρτί, με ένα ξύλο κοπής από κάτω (για να μην λερωθεί η επιφάνεια)
  • Κολλήστε με ταινία στη θέση του χρησιμοποιώντας ζωγραφική ταινία ή ταινία κάλυψης
  • Καλύψτε τα λουλούδια σας με ένα κομμάτι λαδόκολλα
  • Χρησιμοποιώντας ένα μεταλλικό σφυρί ή λαστιχένιο σφυρί, κάντε κοντά και δυνατά χτυπήματα σε όλη την επιφάνεια κάθε λουλουδιού. Μπορείτε να κοιτάζετε κάθε τόσο για να δείτε πόσο από το χρώμα έχει μεταφερθεί. Οι δικοί μας δέχτηκαν αρκετά σφυροκόπημα.
  • Ξεφλουδίστε προσεκτικά την ταινία και τα λουλούδια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πλαστική σπάτουλα ή ξύστρα για τηγάνι για να ξύσετε τα κολλημένα κομμάτια
  • Κρεμάστε για να στεγνώσει

Είχα πολλούς ανθρώπους να ρωτήσουν αν μπορούν να πλυθούν. αν αναρωτιέστε το ίδιο πράγμα, μπορείτε να δείτε ένα βήμα προς βήμα σεμινάριο για την προετοιμασία του υφάσματος εδώ: https://feltmagnet.com/crafts/How-to-Flower-Pound-on-Fabric

Πρεσάρισμα λουλουδιών

Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα που κάνω με τα αγριολούλουδα είναι να τα πατήσω. Υπάρχουν πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να το κάνετε αυτό, αλλά το πιο εύκολο κατά τη γνώμη μου είναι να χρησιμοποιήσετε μια πρέσα λουλουδιών. Τα χρώματα παραμένουν ζωντανά και προστατεύει τα ευαίσθητα σχήματά τους πολύ καλύτερα από κάποιες εναλλακτικές μεθόδους που έχω δοκιμάσει στο παρελθόν. Αυτό είναι που έχουμε και το χρησιμοποιούμε συχνά!

Μόλις πιέσετε τα λουλούδια σας, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε δώρα ή να τα επικολλήσετε προσεκτικά στο σημειωματάριό σας ή στο ημερολόγιο της φύσης για να φτιάξετε τον δικό σας τοπικό οδηγό.

Δείτε αυτές τις υπέροχες ιδέες για πατημένα λουλούδια.

Βιβλία με εικόνες για τα αγριολούλουδα

Μiss Rumphius

Miss Lady Bird’s Wildflowers – Πώς μια Πρώτη Κυρία άλλαξε την Αμερική

Μάθετε περισσότερα για τα πολύχρωμα αγριολούλουδα στο The Summer Journal, ένα καθοδηγούμενο περιοδικό για τη φύση και ένα πρόγραμμα σπουδών για τη μελέτη της φύσης με πάνω από 50 σελίδες εικονογραφημένων οδηγών πεδίου, προτροπές ημερολογίου, δραστηριότητες, σελίδες χρωματισμού και πολλά άλλα.

**Είμαι θυγατρική της Amazon, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνω μια μικρή προμήθεια από αγορές μέσω συνδέσμων προϊόντων, κάτι που βοηθά στη διατήρηση αυτού του ιστότοπου. Γράφω μόνο για πράγματα με τα οποία είμαι πραγματικά παθιασμένος και για προϊόντα που προτείνω και χρησιμοποιώ για την οικογένειά μας.**

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply