Καταπληκτικοί σκώροι και πλάσματα της νύχτας – και ΔΩΡΕΑΝ εκτυπώσιμα!

0
Καταπληκτικοί σκώροι και πλάσματα της νύχτας – και ΔΩΡΕΑΝ εκτυπώσιμα!

Του Εθνική εβδομάδα σκώρου! Γνωρίζατε ότι οι σκώροι υπερτερούν σε αριθμό των πεταλούδων 9 προς 1; Υπάρχουν τόσα πολλά όμορφα και εκπληκτικά είδη και είναι σημαντικοί νυχτερινοί επικονιαστές.

Τις επόμενες δύο εβδομάδες τα παιδιά και εγώ θα κοιτάμε τον νυχτερινό ουρανό του καλοκαιριού και όλα τα πλάσματα που τον συνοδεύουν! Εδώ είναι μερικά από τα βιβλία και τους πόρους που θα χρησιμοποιήσουμε:

Μαθαίνοντας για τον καλοκαιρινό νυχτερινό ουρανό

*Πηγή εικόνας: από το BirdandMoon.com στη σελίδα του Facebook National Moth Week

Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε «τροφή για σκόρο» αναμειγνύοντας ίσα μέρη ζάχαρης και χυμού φρούτων. Απλώστε το μείγμα σε κορμούς δέντρων μια ώρα πριν το σούρουπο. Συνεχίστε να ελέγχετε το δέντρο για να δείτε εάν κάποιος πεινασμένος σκόρος επισκέπτεται!

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια απλή παράσταση προβολής σκόρου με ένα σκοινί για άπλωμα και ένα ανοιχτόχρωμο σεντόνι. Οι σκώροι πλοηγούνται στο φως του φεγγαριού και μπορούν να έλκονται από τα έντονα φώτα. Κρεμάστε ένα λευκό σεντόνι σε ένα άπλωμα ή επίπεδη επιφάνεια και κατευθύνετε το φως σας προς το σεντόνι. Περιμένετε να μαζευτούν οι σκώροι στο σεντόνι και απολαύστε την παράσταση!

Βίντεο Moth

Ο ιστότοπος National Moth Week έχει μια υπέροχη σειρά βίντεο που ονομάζεται Mothing School με τον Dr. Carl – ελέγξτε το εδώ!

Μην ξεχνάτε τις νυχτερίδες!

Οι σκώροι μπορεί να είναι ο πρωταγωνιστής του θερινού νυχτερινού ουρανού, αλλά οι νυχτερίδες είναι εξίσου σημαντικές (και καταπληκτικές!). Δοκιμάστε να επισκεφτείτε ένα τοπικό σπίτι νυχτερίδων κοντά στο σούρουπο για να δείτε αυτά τα καταπληκτικά πλάσματα να ξυπνούν για τη νύχτα. Ελέγξτε κοντά σε πάρκα και φυσικά καταφύγια – πολλές φυσικές περιοχές έχουν σπίτια με νυχτερίδες, ειδικά αν υπάρχει πηγή νερού κοντά.

Μπορείτε επίσης να το ελέγξετε δωρεάν Little Brown Bat Εκτυπώσιμο στον ιστότοπό μου!

Βιβλία με εικόνες για σκώρους + πλάσματα της νύχτας

Η ζωή ενός Luna Moth

Beauty the Luna

Μάθετε περισσότερα για τα καταπληκτικά νυχτερινά πλάσματα στο The Summer Journal, ένα καθοδηγούμενο περιοδικό για τη φύση και ένα πρόγραμμα σπουδών μελέτης φύσης με πάνω από 50 σελίδες εικονογραφημένων οδηγών πεδίου, προτροπές ημερολογίου, δραστηριότητες, σελίδες χρωματισμού και πολλά άλλα.

**Είμαι θυγατρική της Amazon, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνω μια μικρή προμήθεια από αγορές μέσω συνδέσμων προϊόντων, κάτι που βοηθά στη διατήρηση αυτού του ιστότοπου. Γράφω μόνο για πράγματα με τα οποία είμαι πραγματικά παθιασμένος και για προϊόντα που προτείνω και χρησιμοποιώ για την οικογένειά μας.**

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply