ΔΩΡΕΑΝ Λωρίδες κοπής μελόψωμο (Άμεση λήψη εμπνευσμένη από τη Μοντεσσόρι)

1
ΔΩΡΕΑΝ Λωρίδες κοπής μελόψωμο (Άμεση λήψη εμπνευσμένη από τη Μοντεσσόρι)

Ένα θέμα με μελόψωμο είναι υπέροχο πριν από τα Χριστούγεννα! Σήμερα, σας έχω δωρεάν λωρίδες κοπής μελόψωμο με επτά φωτογραφίες με θέμα το μελόψωμο και μια δεύτερη σελίδα με πιο προηγμένες ταινίες κοπής. Η δεύτερη σελίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ανίχνευση. Ως συνήθως, οι δωρεάν λωρίδες κοπής μελόψωμο είναι μια άμεση λήψη και πολύ εύκολη στην προετοιμασία.

ΔΩΡΕΑΝ Λωρίδες κοπής μελόψωμο (Άμεση λήψη με έμπνευση Montessori)

Αποκάλυψη: Αυτή η ανάρτηση περιέχει ορισμένους συνδέσμους συνεργατών (χωρίς κόστος για εσάς).

Εκτυπώσιμα στοιχεία εμπνευσμένα από τη Μοντεσσόρι στο Living Montessori Now

Η κόρη μου, Η Κρίσυ (πρώην παιδί Μοντεσσόρι) και συνεργαζόμαστε για να σας φέρω μια σειρά εκτυπώσιμων εκτυπώσεων εμπνευσμένων από τη Μοντεσσόρι. (Σημείωση: Η Chrissy έχει μερικά γλυκά, θεματικά, δωρεάν εκτυπώσιμα εκτυπώσιμα εκτυπώσιμα είδη γυμναστικής για παιδιά που είναι υπέροχα για σπίτια ή τάξεις!)

Τα εκτυπώσιμα είναι συνήθως θεματικά και χρησιμοποιούν μια σειρά από αρχές Μοντεσσόρι (αν και δεν χρειάζεται να είστε δάσκαλος Montessori ή μαθητής στο σπίτι για να τα χρησιμοποιήσετε). Οι λωρίδες κοπής χρησιμοποιούν φωτογραφίες ή ρεαλιστικές εικόνες για να τονίσουν την πραγματικότητα. Αυτές οι λωρίδες κοπής έχουν επτά φωτογραφίες με θέμα το μελόψωμο στην πρώτη σελίδα και μια φωτογραφία ενός άνδρα με μελόψωμο στη δεύτερη σελίδα.

Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας αγαπούν να μαθαίνουν σωστή ορολογία, γι’ αυτό σας λέω το όνομα των αντικειμένων ή των ζώων που εμφανίζονται όποτε μπορώ. Παραθέτω τι είναι κάθε φωτογραφία στη σελίδα των πιστώσεων.

Δωρεάν λωρίδες κοπής μελόψωμο

Για να κατεβάσετε, Κάντε κλικ ΕΔΩ και μετά κάντε κλικ στην εικόνα του αρχείου στην επάνω δεξιά γωνία του PDF για αποθήκευση στον υπολογιστή σας (απλώς επιλέξτε πού θέλετε να αποθηκευτεί).

Σημείωση: Μεταβείτε στο κάτω μέρος της ανάρτησης για δωρεάν ταινίες κοπής για μεγάλη ποικιλία θεμάτων!

Δραστηριότητα εμπνευσμένη από τη Μοντεσσόρι χρησιμοποιώντας τις ταινίες κοπής με τζίντζερ

Λωρίδες κοπής μελοψωμάτων

Λωρίδες κοπής μελόψωμο

Οι δεξιότητες κοπής είναι τόσο σημαντικές για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας. Τα παιδιά δύο ετών μπορούν επίσης να αρχίσουν να τα εργάζονται. Όταν τα παιδιά εργάζονται για πρώτη φορά στις δεξιότητες κοπής, θα έχουν ευκολότερο χρόνο να κόψουν χαρτόνι παρά χαρτί. Έτσι, στην αρχή, προτείνω να εκτυπώσετε τις ταινίες σε χαρτόνι. Το χαρτί εκτυπωτή είναι κατάλληλο για παιδιά με πιο προηγμένες δεξιότητες κοπής.

Δεν είμαι σίγουρος πού πήρα το καλάθι, αν και είναι μικρό Δίσκος Multicraft θα λειτουργούσε επίσης. Πάντα μου άρεσε Ψαλίδι Fiskar για παιδιά, τα οποία είναι αρκετά αιχμηρά για να κόβουν εύκολα χαρτί. Πρόσθεσα έναν μελόψωμο από τη μονάδα μας για μελόψωμο για ενδιαφέρον.

Για οικιακή χρήση με την εργασία κοπής, μου αρέσει να έχω ένα μικρό δοχείο για να πιάνω τα υπολείμματα χαρτιού. Χρησιμοποίησα ένα μικρό ξύλινο κουτί που είχαμε, αν και μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μικρό δοχείο. Για τα μικρότερα παιδιά, συνιστώ να κρατάτε το καλάθι ή το δίσκο μακριά από την πρόσβαση όταν δεν χρησιμοποιείται.

Για χρήση στην τάξη, μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε τσάντες Ziplock για να πιάσετε τα υπολείμματα. Τα παιδιά διασκεδάζουν παίρνοντας τα αποκόμματά τους στο σπίτι σε μια τσάντα … ή αποθηκεύοντάς τα για να τα επικολλήσουν σε ένα κολάζ.

Περισσότεροι πόροι Gingerbread

Δωρεάν εκτυπώσιμα μελόψωμο και δραστηριότητες για μια μονάδα μελόψωμο εμπνευσμένη από Μοντεσσόρι

Δωρεάν εκτυπώσιμα μελόψωμο και δραστηριότητες για μια μονάδα με τζίντζερψωμο εμπνευσμένη από Μοντεσσόρι

Δωρεάν Εκτύπωση Do-a-Dot Phonics (Άμεση λήψη με έμπνευση Montessori)

Δωρεάν Εκτύπωση με δυνατότητα εκτύπωσης Do-a-Dot Phonics (Άμεση λήψη εμπνευσμένη από τη Μοντεσσόρι)

Δωρεάν εκτυπώσιμα μελόψωμο και δραστηριότητες με τζίντζερψωμο εμπνευσμένες από Μοντεσσόρι
Θα βρείτε πολλά δωρεάν εκτυπώσιμα μελόψωμο και δραστηριότητες στα Δωρεάν εκτυπώσιμα μελόψωμο και Δραστηριότητες με τζίντζερψωμο εμπνευσμένα από τη Μοντεσσόρι

Δραστηριότητες χριστουγεννιάτικης γλώσσας εμπνευσμένες από Μοντεσσόρι και δωρεάν χριστουγεννιάτικα εκτυπώσιμα

Υπάρχει μια σειρά από δωρεάν εκτυπώσιμα μελόψωμο και δραστηριότητες στις χριστουγεννιάτικες γλωσσικές δραστηριότητες μου εμπνευσμένες από τη Μοντεσσόρι και τα δωρεάν χριστουγεννιάτικα εκτυπώσιμα.

Μια δραστηριότητα με μελόψωμο εμπνευσμένη από τη Μοντεσσόρι, η οποία είναι απλή στην προετοιμασία, αλλά δεν χρησιμοποιεί εκτυπώσιμο: Χριστουγεννιάτικο Gingerbread Man Fine-Motor Activity ή Craft με έμπνευση Montessori.

Δωρεάν τραγούδια και ρίμες μελόψωμο για την ώρα του κύκλου

Δωρεάν τραγούδια και ρίμες με μελόψωμο για το Circle Time

Περισσότεροι πόροι για τα Χριστούγεννα

Εκατοντάδες Δραστηριότητες Δεκέμβρη για παιδιά για διακοπές

Θα βρείτε πολλές και πολλές χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες όλων των ειδών στην ανάρτησή μου με εκατοντάδες δραστηριότητες για τις διακοπές του Δεκεμβρίου για παιδιά.

Πακέτο μελοψωμάτων εμπνευσμένο από Montessori

Πακέτο με τζίντζερψωμο εμπνευσμένο από τη Μοντεσσόρι για κάρτες και μετρητές DIY, Αντιστοίχιση αριθμών ή γραμμάτων, Καλάθι αριθμών ή γραμμάτων, Εργασίες με ράβδους με χάντρες, μαθηματικές πράξεις, Δίσκος γραφής με αλάτι/άμμο αριθμών ή γραμμάτων, ιχνηλάτηση γραμμάτων, κινούμενο αλφάβητο DIY και δημιουργική γραφή (δωρεάν συνδρομητής, έτσι απλά εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μου για να λάβετε τον σύνδεσμο και τον κωδικό πρόσβασης – ή ελέγξτε τα εισερχόμενά σας εάν είστε ήδη συνδρομητής).

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε να εργάζεστε στις δεξιότητες κοπής ψαλιδιού

Ανάπτυξη δεξιοτήτων κοπής ψαλιδιού με δραστηριότητες εμπνευσμένες από Μοντεσσόρι
Ακόμη και πριν χρησιμοποιήσετε λωρίδες κοπής, συνιστώ να χρησιμοποιήσετε ένα πιο εύκολο αντικείμενο για κοπή, όπως κορδόνια από χάντρες. Θα βρείτε πολλές συμβουλές και ιδέες για τη διδασκαλία των δεξιοτήτων ψαλιδιού στην ανάρτησή μου για την ανάπτυξη δεξιοτήτων κοπής ψαλιδιού με δραστηριότητες εμπνευσμένες από τη Μοντεσσόρι.

Περισσότερες δραστηριότητες κοπής χαρτιού εμπνευσμένες από τη ΜοντεσσόριΔραστηριότητες κοπής χαρτιού εμπνευσμένες από Montessori

Θα βρείτε ιδέες για ρυθμίσεις για το σπίτι και την τάξη στην ανάρτησή μου σχετικά με τις δραστηριότητες κοπής χαρτιού εμπνευσμένες από τη Μοντεσσόρι.

Όλες οι δωρεάν θεματικές λωρίδες κοπής μας

Τακτοποίησα την παρακάτω γκαλερί με αλφαβητική σειρά. Απλώς κάντε κλικ σε μια εικόνα για να μεταβείτε στην ανάρτηση με το σχετικό δωρεάν εκτυπώσιμο!

Μπορείς δείτε όλες τις δωρεάν λωρίδες κοπής με την πιο πρόσφατη στην κορυφή εδώ.

Ελπίζω το παιδί σας (ή οι μαθητές) να απολαμβάνει τη χρήση των ταινιών κοπής. 🙂

Deb - Υπογραφή
Montessori at Home or School - How to Teach Grace and Courtesy eBookΜάθετε περισσότερα για το eBook μου Μοντεσσόρι στο σπίτι ή στο σχολείο: Πώς να. Διδάξτε τη Χάρη και την Ευγένεια!

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε το Living Montessori Now, καλώς ήρθατε! Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ελάτε μαζί μας στο δικό μας Σελίδα στο Facebook Living Montessori Now όπου θα βρείτε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο της ημέρας και πολλή έμπνευση και ιδέες για γονική μέριμνα και διδασκαλία! Και σε παρακαλώ ακολουθήστε με Pinterest (πολλοί πίνακες Montessori, διακοπών και σχετικοί με θέματα), Ίνσταγκραμκαι YouTube. Μπορείτε να με βρείτε στο bloglovin’ και Κελάδημα, πολύ.

Και μην ξεχνάτε έναν από τους καλύτερους τρόπους για να με ακολουθήσετε κάνοντας εγγραφή στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου. Θα λάβετε μερικά απίθανα δωρεάν στη διαδικασία!

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply