Δωρεάν Πρόεδρα τραγούδια και ρίμες για το Circle Time

0
Δωρεάν Πρόεδρα τραγούδια και ρίμες για το Circle Time

Τα τραγούδια του προέδρου είναι υπέροχα για την Ημέρα των Προέδρων, τις προεδρικές εκλογές, την Ημέρα των Εγκαινίων και τις μελέτες της προεδρικής μονάδας. Σήμερα, προσθέτω πολλά τραγούδια προέδρων για οποιαδήποτε από αυτές τις περιστάσεις στη σειρά δωρεάν τραγουδιών και ρίμων για τον κύκλο. Σημείωση: δείτε το κάτω μέρος της ανάρτησης για τραγούδια και ρίμες που δεν είναι γιορτές, καθώς και για άλλα εορταστικά τραγούδια όλο το χρόνο.

Free President Songs and Rhymes for Circle Time

Υπάρχουν πολλά CD που μπορείτε να αγοράσετε, αλλά απλώς παραθέτω δωρεάν πόρους εδώ. Μπορείτε συνήθως να βρείτε συνδέσμους για να αγοράσετε τα CD για τραγούδια στο YouTube, αν θέλετε. Αυτά είναι τραγούδια που βρήκα στο διαδίκτυο για δασκάλους και παρόχους παιδικής φροντίδας. Είναι επίσης εξαιρετικά εάν είστε μαθητής στο σπίτι ή γονέας που συμπληρώνει τη μάθηση του παιδιού σας στο σπίτι. Και νομίζω ότι είναι πολύ διασκεδαστικά για τους παππούδες και γιαγιάδες και όποιον απολαμβάνει να περνά χρόνο με ένα ιδιαίτερο παιδί.

Βίντεο για την Ημέρα των Προέδρων

Αν θέλετε να μοιραστείτε περισσότερες πληροφορίες με τα παιδιά σχετικά με την Ημέρα των Προέδρων, ακολουθούν μερικά βίντεο με αφήγηση:

President Songs

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ! παιδικό τραγούδι για την Ουάσιγκτον και τον Λίνκολν

Educational Rock Songs – :President George Washington Song» των The Grammarheads

Ημέρα Προέδρων για Παιδιά (Πρόεδροι και νομίσματα) | Οι Kiboomers

Learning Money for Kids/Money Song for Kids – Kids Learning Tube

Σημείωση: Επέλεξα μόνο βίντεο που ονομάζουν όλους τους προέδρους που είναι εν ενεργεία μέσω του Προέδρου Μπάιντεν.

Songeez Presidents Song – Ουάσιγκτον έως Μπάιντεν – Απομνημόνευση των Προέδρων 1-46

The Presidents Song #46 – Τα ονόματα κάθε προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών! (Ο Τζορτζ Ουάσιγκτον προς τον Τζο Μπάιντεν) – Κύριε Χαρμς

Μάθετε τους Προέδρους των ΗΠΑ σε σειρά | Rock ‘N Learn Presidents Τραγούδι για παιδιά


Τραγούδι των Προέδρων των ΗΠΑ για παιδιά – Ουάσιγκτον στον Μπάιντεν – Μάθε το Έτος των Προέδρων και της Ορκωμοσίας – Rock ‘N Learn

Πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών Song – κ. DeMaio

Όχι ένα τραγούδι, αλλά ένα ενδιαφέρον βίντεο με προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών που μεταμορφώθηκαν διαδοχικά από τον Τζορτζ Ουάσιγκτον έως τον Τζο Μπάιντεν.

President Songs, Rhymes και Fingerplays με στίχους

Περισσότεροι πόροι του Προέδρου

Συνεργάτης Amazon:

Όλες οι αναρτήσεις στη σειρά My Free Song και Εκπαιδευτικά Βίντεο

Δωρεάν τραγούδια για τις δεξιότητες και τις έννοιες – με αλφαβητική σειρά με έντονους χαρακτήρες

Δωρεάν Τραγούδια και Εκπαιδευτικά Βίντεο Ενότητας – με αλφαβητική σειρά με έντονους χαρακτήρες

Δωρεάν εποχιακά και εορταστικά τραγούδια – με σειρά ανά εποχή, ξεκινώντας με επιστροφή στο σχολείο τον Αύγουστο ή στις αρχές Σεπτεμβρίου

Δωρεάν αναρτήσεις πόρων βίντεο – με αλφαβητική σειρά με έντονες λέξεις

Όλες οι αναρτήσεις στη σειρά βίντεο με δωρεάν εκπαίδευση χαρακτήρων και ενσυνειδητότητα στο ιστολόγιο My Bits of Positivity

Σημείωση: Είναι με αλφαβητική σειρά με έντονους χαρακτήρες.

Ελπίζω να τα βρείτε χρήσιμα!

Deb - Υπογραφή

Μάθετε περισσότερα για το eBook μου Μοντεσσόρι στο σπίτι ή στο σχολείο: Πώς να. Διδάξτε τη Χάρη και την Ευγένεια!

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε το Living Montessori Now, καλώς ήρθατε! Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ελάτε μαζί μας στο δικό μας Σελίδα στο Facebook Living Montessori Now όπου θα βρείτε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο της ημέρας και πολλή έμπνευση και ιδέες για γονική μέριμνα και διδασκαλία! Και σε παρακαλώ ακολουθήστε με Ίνσταγκραμ, Pinterest (πολλοί πίνακες Montessori, διακοπών και θεμάτων) και YouTube. Όσο είστε εδώ, ελέγξτε το Κατάστημα Living Montessori Now.

Και μην ξεχνάτε έναν από τους καλύτερους τρόπους για να με ακολουθήσετε με την εγγραφή σας στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου. Θα λάβετε μερικά απίθανα δωρεάν στη διαδικασία!

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply